Program


Lördag 1 juni


11,00 öppnar Entrén pris 200:- inkl. kväll med livespelning,

(Barn upp till 12 år gratis)


Mattält / kaffe servering


13,00 Börjar Tävlingarna med kategori Damer.


Följs sedan upp av Pro tävlingarna.


18,00 väntas tävlingarna vara klara och vi fortsätter med After Timber med barhäng och The Harvesters på scenen kl. 20:00.


23,00 så avrundar vi kvällen.Söndag 2 juni


10,00 öppnar Entrén pris 100:- (Barn upp till 12 år gratis)


11,00 startar tävlingarna Rookie/ ungdom


följs med vuxen No pro


16,00 stänger vi områdetUtanför tävlingsområdet finns ett evenemangsområde med utställare som bl.a. visar bilar, fyrhjulingar och andra branschrelaterade intressen. Dessutom går det att köpa mat vid olika typer av foodtrucks.


Inne på tävlingsområdet är det eventgruppen Gik/Gauthiod som ser till att det finns både mat och fika. Redan till höger efter entrén hittar Du fika serveringen med allt från kaffe/te, kall dricka o hembakat till glass. I matserveringen nere vid tältet med livescenen hittar Du massor med gott som hamburgare, varmkorv och wraps och kylda drycker, läsk, öl,vin och cider.

Tips!

Slipp köer, förköp Din biljett på Billetto.se så slipper Du köer o kan gå rakt in. Det finns möjlighet att köpa biljett på plats med swish eller kontant.


Det kommer mycket folk till evenemanget, så det kan bli lite problem att hitta parkering. Här hittar Du parkeringsmöjligheter runt om i Grästorp där det dessutom åker gratisbussar till och från evenemanget.